HOME

Welkom op onze website

 

Ben je net 17 jaar geworden of word je binnenkort 17, wil je je rijbewijs graag halen en ben je op zoek naar een goede rijschool, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Wij zijn een vooruitstrevende verkeersschool met een ervaren en vakbekwame instructeur. Kwaliteit, professionaliteit en flexibiliteit staan bij ons op de eerste plaats.
Wij leiden mensen op tot verantwoorde en veilige weggebruikers. En met succes! we geven professioneel les met oog voor detail en veiligheid. Een goede rijopleiding is immers de basis voor een veilige toekomst in het verkeer!

 

Naast hoge kwaliteit bieden wij cursisten een uitgebreid lesaanbod. Naast losse rijlessen kunt u bij ons terecht voor rijles-pakketten en spoedopleidingen, welke ook aantrekkelijk en concurrerend geprijsd zijn.
 
Kortom: Wij hebben voor jou de complete rij-opleiding in huis! Tegen een aantrekkelijk tarief! Of je nu kiest voor een reguliere opleiding of voor een spoedcursus, wij bieden met onze ervaring een rijopleiding op maat.

Dus bel ons snel voor een proefles en/of intakegesprek. We kunnen je dan een goed advies geven over hoeveel rijlessen je nodig hebt en een opleiding kiezen die het beste bij jou past. In je eigen tempo.
 
We horen graag van je!